KWALITEIT MAAKT ONS DE INDUSTRIE LEIDER

Een Supreme Gums presta muita atenção, oa control of qualidade at último detalhe, desde en aquisição de matérias-primas até à embalagem and exportação. A unidade de produção da empresa está localizada em Jaipur, a capital do maior estado de produção de guar da Índia, Rajastão.


Supreme Gums runt een hypermodern laboratorium voor fysische, chemische en microbiologische tests onder nauw toezicht van gekwalificeerde landbouwexperts.

Halfautomatische vulmachines worden gebruikt om het eindproduct te verpakken in veilige containers en meerlagige papieren zakken volgens de internationale voorschriften. Kwaliteitscontrole is verzekerd voor elke batch eindproduct.

Hygiënisch transport van producten van productie-eenheden naar de dichtstbijzijnde havens.

Veiligheidszeven, magneten en metaaldetectoren op verschillende punten tijdens het proces en de verpakking zorgen ervoor dat het materiaal vrij is van vreemde verontreinigingen.
QUALITY CONTROL

PRODUCTIEPROCES


Fase 1 – Zaden van de peulen van de guarplant.

Fase 2 – De-Husked guar divide-se a partir de sementes.

Fase 3 – Divisões de guar refinadas obtidas a partir de divisões de guar descasadas.

Phase 4 – Guar gum power processed from refined guar splits.
GUAR DIESEL SLURRY
MICROBIOLOGICAL TESTING

PRODUCTEN VAN DE INDUSTRIE

Supreme Gums produceert gespecialiseerd snel hydraterend guargompoeder voor de olie- en gasindustrie. Het levert een minimale viscositeit van 90% op binnen de eerste paar minuten van hydratatie en een zeer hoge uiteindelijke viscositeit. Andere industrieën zijn onder meer papier, mijnbouw, explosieven, cosmetica en bouw enz.

VOEDSEL RANG PRODUCTEN

Supreme Gums is een belangrijke leverancier van guargom in de voedingssector. Het bedrijf levert guargom voor gebruik in ijs, zuivelproducten, bakkerijproducten, soepen, jus, noedels en nog veel meer.